Δυναμη μας η εξειδικευση!

Οι Σχολές Ωμέγα ανακοινώνει με χαρά και τιμή τη συγχώνευσή με το Studio One στους τομείς του Fitness και της αθλητικής εκπαίδευσης.


Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία που αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών εκπαίδευσης προς τους σπουδαστές μας, τη λειτουργία σε επίπεδα Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1, 2 & ΙΕΚ, με τη δυνατότητα απόκτησης κρατικού διπλώματος επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 5.


Με Διδάσκοντες τους Κορυφαίους Επαγγελματίες του χώρου, Υψηλού Επιπέδου Ύλη, Εγκαταστάσεις τελευταίας γενιάς και νέο εκπαιδευτικό περίγραμμα 2020(!) που ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, δημιουργούμε τους επαγγελματίες trainers του αύριο με όραμα και γνώση.


Συνεπείς στις αρχές και τις αξίες μας, υπηρετούμε με πάθος τον χώρο της άθλησης, βελτιώνουμε τις πρακτικές μας, οδηγούμε τις εξελίξεις.

ΩΜΕΓΑ sports & fitness academy by STUDIO ONE. Από το 1 έως το Ω.

Η επιλογή σπουδών στο Fitness και στην αθλητική εκπαίδευση είναι μονόδρομος.

Γνωρισε την πρωτη εξειδικευμενη sports & fitness ακαδημια στην Ελλαδα!

Επιλέγοντας την Ωμέγα για να σπουδάσεις και να πιστοποιηθείς αποκτάς μια σειρά από πλεονεκτήματα τα θα αποτελέσουν την πραγματική διαφορά για μια επιτυχημένη καριέρα.

Γιατι 

Ωmega Sports & fitness academy:

Μέσω της απόλυτης εξειδίκευσης, τα ολοκληρωμένα προγράμματα & τις έγκυρες πιστοποιήσεις το Ωmega Sports & fitness academy σου προσφέρει:

Ανακαλυψε τα ολοκληρωμενα προγραμματα σπουδων

Βοηθος φυσικοθεραπειας
Στελεχος διατροφης & διατροφολογια
Αθλητικο μανατζμεντ

Γνωρισε τα προγραμματα εξειδικευσης

Δες τα online courses μεσω της βραβευμενης πλατφορμας

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ιστορια δημιουργουμε το μελλον

Πατώντας στα 50 χρόνια γνώσης και εξειδίκευσης, διατηρούμε την «συνταγή» της επιτυχίας αναλλοίωτη, ενώ ταυτόχρονα καθημερινά εισάγουμε νέες καινοτόμες λύσεις όπως online εκπαίδευση, εκπαίδευση μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR Learning) δημιουργώντας το μέλλον της εκπαίδευσης.

a

    * Συναινώ στο ότι η ΩΜΕΓΑ και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

    Κανε τωρα το παθος σου επαγγελμα 

    στην 

    Νο1 ακαδημια Sports & fitness στην Ελλαδα!

    Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς