Bazaar Ανθρωπιάς

Το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες  ανθρωπιάς, κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης προς  τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Κατόπιν προσκλήσεως από το Δήμαρχο Ασπροπύργου κον Μελετίου Νικόλαο και την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο των νέων κοινωνικών δομών κα Λιάκου Αικατερίνη, παραβρέθηκαν στο κοινωνικό Bazaar του Δήμου  εκπρόσωποι από το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ συμβάλλοντας στην προσπάθεια προώθησης του ιδεώδους του εθελοντισμού, στο σύγχρονο μοντέλο θεσμικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και πρακτικών δράσεων βασισμένο στην ενεργοποίηση, την εκπαίδευση, τη συνεργασία των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας που γίνεται ασπίδα στην κρίση και εγγυητής της αλληλεγγύης και της συνοχής.

Το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ εκπροσώπησαν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Δαφέρμου Μάιρα, η καθηγήτρια Προσχολικής Αγωγής κα Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία και μαθήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος της Σχολής και έλαβαν θερμής υποδοχής από εκπροσώπους του Δήμου. Το ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ πρόσφερε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια στο Bazaar του Δήμου δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα αρωγός  στις  κοινωνικές προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του Δήμου Ασπροπύργου.