Αποκλειστικότητα των Σχολών ΩΜΕΓΑ το Παγκόσμιο Δίπλωμα ICAO Επιμελητών Πτήσεων & Hadling

H Ωmega Aviation Academy σε αποκλειστική συνεργασία με την Editions Aeronautical Work (EAWORK).

Ωmega Aviation Academy του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΩΜΕΓΑ καινοτόμος και πρωτοπόρος στην αεροπορική εκπαίδευση εγκαινιάζει μία νέα  και αποκλειστική συνεργασία με την Editions Aeronautical Work (EAWORK). Πρόκειται για διεθνή οργανισμό εξειδικευμένο στην έρευνα και την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού σχετικού με την τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση που απαιτούν οι αεροπορικές και οι συναφείς σε αυτές εταιρείες με σκοπό να προσλάβουν προσωπικό στους αερολιμένες. Είναι η κύρια εκπαιδευτική πηγή παγκοσμίως. Η EAWORK είναι επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO  International Civil Aviation Organization), ο οποίος ανήκει στα Ηνωμένα Έθνη.

Οι απόφοιτοι από τις ειδικότητες Επιμελητές Πτήσεων & Hadling της Ωmega Aviation Academy με την απόκτηση του Διπλώματος ICAO θα έχουν την δυνατότητα να εργασθούν σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, καθώς πρόκειται για ένα δίπλωμα  διεθνούς αναγνώρισης.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, μέσω ειδικής πλατφόρμας e-learning, (εξ’ αποστάσεως) και διαρκούν 4 μήνες.