Οι Προπονητές των Σχολών Ωμέγα επισκέφτηκαν το Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς επισκέφτηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητές αθλημάτων του Β΄ Εξαμήνου των Σχολών Ωμέγα συνοδευόμενοι από την Καθηγήτρια τους Βίκυ Μπαφατάκη στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων που πραγματοποιούν οι Σχολές.

Τους υποδέχτηκε ο Υποδιευθυντής του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ), Θοδωρής Γιατράς, ο οποίος τους ενημέρωσε σχετικά με τα 7 αγωνιστικά τμήματα που ο Σύλλογος καλλιεργεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα τελευταία 33 χρόνια (χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο σάλας, καράτε, στίβος, μπάντμιντον και γενική γυμναστική) περιγράφοντας την αγωνιστική δομή και λειτουργία του Συλλόγου, από τα 420 παιδιά των ακαδημιών μέχρι και τις ανδρικές ομάδες.

Η πρόσκληση να παρακολουθήσουν μαζί και να προσεγγίσουν οργανωτικά / διοικητικά κάποιον από τους προσεχείς αγώνες σε Α1 χάντμπολ ή Β΄Εθνική μπάσκετ έγινε με χαρά αποδεκτή από όλους.

 

Οι σπουδαστές Προπονητικής των Σχολών Ωμέγα στο Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δαίς με την Καθηγήτριά τους Βίκυ Μπαφατάκη και τον Διεθυντή του Αθλητικού Κέντρου Δαίς Απόστολο Κατσαρό.

Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διευθυντή του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, Απόστολο Κατσαρό, σχετικά με την δομή, τη λειτουργία, τις υπηρεσίες και τους σύγχρονους χώρους του στους οποίους και ξεναγήθηκαν (αίθουσα ενδυνάμωσης, σάουνα, πισίνα, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, κλειστό γήπεδο 450 θέσεων, αίθουσες πολεμικών τεχνών, κ.λπ.).

Ο Υποδιευθυντής του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ), Θοδωρής Γιατράς, ο Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, Απόστολος Κατσαρός και οι σπουδαστές Προπονητικής των Σχολών Ωμέγα.

Ενημερώθηκαν και γενικότερα αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα όπως η λειτουργία μιας αθλητικής εγκατάστασης, η διαχείριση χώρων και προβλημάτων, το διαφορετικό προφίλ των πελατών, την ανάγκη “εκπαίδευσης” συνεργατών και πελατών, την ψυχολογία των αθλητών, τον ρόλο των προπονητών κ.λπ. Παράλληλα σε ανοιχτή συζήτηση μίλησαν για τους στόχους και τα όνειρά τους.