Άσκηση Ετοιμότητας Περιορισμένης Κλίμακας 2017

Στιγμές…από την παρουσία της Omega Aviation Academy,στην άσκηση ετοιμότητας,για τη διαχείριση κρίσεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, υπό συνθήκες υψηλής ψυχολογικής πίεσης,στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

…Η ημέρα μας ξεκίνησε με τη συγκέντρωση σπουδαστών και στελεχών της Ακαδημίας μας στις 7:00 το πρωί για να μεταβούμε στο αεροδρόμιο.

….Απαιτείται συνέπεια και ακρίβεια. Όλοι έχουν μπει «στο πετσί του ρόλου τους», καθώς η κυρία Σανταμούρη Πέρση,Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Διαχείρισης  Κρίσεων του Ελ.Βενιζέλοςκαι  υπεύθυνη Συντονισμού της Άσκησης, κατά την επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις μας,δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει,ούτε για την ελάχιστη λεπτομέρεια.

Κατά την άφιξη μας,στο Κτίριο 17,του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού περάσουμε από τον Έλεγχο, συγκεντρωθήκαμε στην Αίθουσα Ενημέρωσης των συμμετεχόντων στην Άσκηση.

Λίγα λεπτά μετά τις 10.00 , ήρθε το μήνυμα στα κινητά μας…..«Άσκηση! Άσκηση! ΕΝΑΡΞΗ της άσκησης»

Είχαμε ενημερωθεί, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, όλοι έμπαιναν στη σκηνή,χωρίς καμία επιπλέον παρέμβαση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Αεροδρομίου που συμμετείχαν στην άσκηση…..

Οι Σπουδαστές μας, έφεραν εις πέρας, με άψογο επαγγελματισμό,τους ρόλους τους!!! Μας ζωντάνεψε, μας κινητοποίησαν,και μας γέμισαν για ακόμα μία φορά,χαρά και υπερηφάνεια, μα πιο πολύ,με τη βεβαιότητα,ότι το κοινό μας όνειρό να τους δούμε να πετούν όσο ψηλά τους αξίζει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους Σπουδαστές μας, που μας έκαναν περήφανους με την άψογη παρουσία τους,καθώς και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του αεροδρομίου, για την άψογη φιλοξενία.