Bachelor Degree in Aeronautical Engineering

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Σχολών Ωμέγα στον Πειραιά. Έγινε η ενημέρωση των σπουδαστών των Σχολών Ωμέγα για την δυνατότητα απόκτησης Bachelor degree από το γνωστό Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και το τμήμα Aeronautical Engineering.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου, εκπαιδευτές, σπουδαστές και απόφοιτοι των Σχολών που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη τους και την δυνατότητα πρόσβασης σε ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού. Ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα, τις δυνατότητες καριέρας στην Αγγλία, τις συνθήκες διαβίωση και τις προοπτικές απασχόλησης. Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση για το brexit και τα προοπτική για τους σπουδαστές και εργαζομένους μετά την πλήρη εφαρμογή του.

Στα πλαίσια της συνεργασίας οι απόφοιτοι της Αεροπορικής Ακαδημίας θα μπορούν να συνεχίσουν της σπουδές τους ώστε να λάβουν Πανεπιστημιακό τίτλο και να αποκτήσουν πρακτική άσκηση σε μεγάλες Αεροπορικές Εταιρείες.

Όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται για την συνέχιση των σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας μπορείτε να επικοινωνήστε με το τμήμα Διασύνδεσης στα τηλέφωνα 2104122888.