Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν

ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ

50 ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Μαζί και στη Νέα χρονιά 2018-2019, με τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου, σε περισσότερες από 25 καινοτόμες, επαγγελματικά υποσχόμενες ειδικότητες.

Έναρξη εγγραφών από ΤΩΡΑ!

Έλα μαζί μας με πυξίδα τη ΓνΩση.

Γύρω μας, δίπλα μας, απλώνεται μια ομάδα από τις Σχολές του Ομίλου Ωμέγα.

Όλες γνωστά και καταξιωμένα ονόματα στην πενηντάχρονη πορεία που οικοδομούν το δυναμικό κόσμο της Μάθησης και βρίσκονται από το έτος ίδρυσης 1969, στην πρωτοπορία  της Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης του τόπου μας.

Σήμερα, με στόχο την εξειδίκευση, τις σύγχρονες ειδικότητες, αλλά και τις ειδικότητες του μέλλοντος το Συγκρότημα των Σχολών Ωμέγα εντάσσει στο δυναμικό του, τομείς και τμήματα όπως: Στέλεχος ΚρουαζιερόπλοιουΑεροσυνοδόςSkipper, Στέλεχος Οικονομίας & Διοίκησης , Ναυτιλιακά, Logistics, Προπονητής Αθλημάτων, Real Estate, Αεροπορικών ΕταιρειώνΜηχανοτρονικής Αυτοκινήτου, Μηχανικός Αεροσκαφών

Οι σπουδές οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα, που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατοχυρώνει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα. Παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Επιπλέον

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης των Σχολών Ωμέγα με Διεθνείς και Ελληνικές Πιστοποιήσεις, όπως:

Trading, Επιθεωρητής Ποιότητας (QA), Diploma in Innovation and Entrepreneurship, Diploma in Cyber Security Management and Operations

Εταιρική Κουλτούρα και Αλλαγή, Diploma in Business Enterprise, Diploma in Strategic Management and Leadership, Diploma in Hospitality and Tourism Management, Συγκρούσεις και Δημιουργικότητα.

Ο Όμιλος των Σχολών Ωμέγα και η καθοδήγηση του, φθάνει μέχρι του σημείου να αναφανούν τα προσόντα οι κλίσεις, οι δυνατότητες και οι δεξιότητες των σπουδαστών, προκειμένου να λάβουν τις πλέον κατάλληλες αποφάσεις για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους πορεία

ΙΕΚ. – Κ.Δ.Β.Μ. – Επιμορφωτικά Σεμινάρια –Αεροπορική Ακαδημία

Ένα συναρπαστικό ταξίδι Γνώσης,

Οι Εγκαταστάσεις μας στο Λιμάνι του Πειραιά (Πύλη 7-8 ) που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα, με όλες τις πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας σε γενική και Αεροπορική Εργαστηριακή υποδομή, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με τελευταίου τύπου τεχνολογική υποδομή για on line/on demand παρακολούθηση, άρτια κτηριακή υποδομή με προσβασιμότητα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διεθνείς συνεργασίες, όπως το Πανεπιστήμιο  Νότιας Ουαλίας, ο παγκόσμια γνωστός οργανισμός Qualifi,  ο Διεθνώς αναγνωρισμένος Οργανισμός C.I.L.T.

Το κλειδί της ΓνΩσης ανήκει σε Σας.

Πάρτε το!