Γίνε προπονητής στα δημοφιλέστερα αθλήματα!

Ανέκαθεν τα αθλήματα είχαν μία διαφορετική αίγλη. Από μικροί όλοι θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε κάποιο σπορ και να διαπρέψουμε σε αυτό. Εάν για κάποιο λόγο δεν μας δοθεί η ευκαιρία να το κάνουμε από την πλευρά του τερέν, μπορούμε να το κάνουμε από την άλλη πλευρά, αυτή του προπονητή!

Στις Σχολές ΩΜΕΓΑ μπορείτε να γίνετε προπονητές στο μπάσκετ, τη γυμναστική (σ.σ. Personal Trainer), το τένις και φυσικά στο βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο! Πρόκειται για τα κορυφαία αθλήματα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και μέσα από τις Σχολές ΩΜΕΓΑ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Άλλωστε πρόκειται για χώρους που όλα ξεκινούν από το πνεύμα, που σε συνδυασμό με το σώμα σας οδηγούν στην κορυφή!

Η καθεμιά από τις παραπάνω ειδικότητες γίνεται από καταρτισμένους καθηγητές στον εκάστοτε χώρο, που ο πρωταρχικός στόχος είναι η σωστή εκμάθηση της φυσικής κατάστασης και εν συνεχεία η εξειδίκευση.

Λίγα λόγια για το τένις στην Ελλάδα : Τα τελευταία χρόνια και μετά τις διακρίσεις Ελλήνων αθλητών στα μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια events, το τέννις άρχισε να αποκτά το δικό του κοινό στην Ελλάδα. Ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά ασχολούνται πιο ενεργά με το άθλημα, κάτι που καθιστά αντιληπτό ότι η ζήτηση στο χώρο της προπονητικής θα αυξάνεται με τα χρόνια.

Λίγα λόγια για το μπάσκετ στην Ελλάδα : Εδώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ανέκαθεν το μπάσκετ ήταν ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων. Άλλωστε είμαστε μία χώρα που έχει διακρίσεις στο χώρο. Κι εδώ η ζήτηση παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα, με τους Έλληνες προπονητές να είναι αυτή τη στιγμή στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου!

Λίγα λόγια για το Personal Training στην Ελλάδα : Την ίδια ώρα που οι Personal Trainers αυξάνονται διαρκώς, η έλλειψη ειδικά καταρτισμένων γυμναστών. Οι Σχολές ΩΜΕΓΑ σε συνεργασία με τη σχολή Studio One σας δίνουν τη δυνατότητα για την απόκτηση διπλώματος από τους κορυφαίους Fitness Instructors της χώρας.

Λίγα λόγια για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα : Ο βασιλιάς των σπορ και το δημοφιλέστερο άθλημα που κατέχει τη μερίδα του λέοντος στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία τεράστια «βιομηχανία» με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τους ενδιαφερόμενους.

Στις Σχολές ΩΜΕΓΑ μπορείς να γίνεις εσύ, ο επόμενος κορυφαίος προπονητής!