Η εξέλιξη στο χώρο των αυτοκινήτων ανοίγει νέες θέσεις εργασίας!

Η βιομηχανία των αυτοκινήτων ήταν ανέκαθεν ένα ισχυρό χαρτί στο χώρο της παγκόσμιας αγοράς, με τις θέσεις εργασίας να παραμένουν σε υψηλά στάνταρ.

Οι Σχολές Ωμέγα αφουγκράζοντας το κλίμα, πρωτοπόρησαν και λειτούργησαν για πρώτη φορά το 2004 την ειδικότητα του Τεχνικού Μηχανοτρονικής. Σε αυτή την κίνηση, οδήγησε η εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας και η ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό.

Αυτό που κάναμε, ουσιαστικά, είναι να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη ειδικότητα ( Τεχνικός Μηχανοτρονικής ) η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει με τις νέες εξελίξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι μόνο.

Η ειδικότητα του Τεχνικού Μηχανοτρονικής στις Σχολές Ωμέγα, είναι ο Εξελιγμένος Μηχανικός και Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών και Σκαφών αναψυχής, κάτι που σημαίνει ότι οι επιλογές για επαγγελματική αποκατάσταση είναι περισσότερες κι εξειδικευμένες.

Οι Σχολές Ωμέγα αποσκοπούν στη δημιουργία άριστα καταρτισμένων τεχνικών που θα δραστηριοποιηθούν στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων βιομηχανικών προϊόντων, οχημάτων και μοτοσυκλετών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.