Ανάδειξε την ιστορία της Ελλάδας από τη θέση του τουριστικού συνοδού

Ανέκαθεν ο τουρισμός ήταν -και παραμένει- η ισχυρή βιομηχανία της Ελλάδας στον οικονομικό τομέα. Εκατομμύρια τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο στα νησιά και τις πόλεις μας, με τη ζήτηση στην αντίπερα όχθη να έχει αυξηθεί αναλόγως!

Ο λόγος για τους τουριστικούς συνοδούς, των οποίων η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και για τους χειμερινούς στους οποίους τα μεγάλα αστικά κέντρα διατηρούν τη μερίδα του λέοντος. Πρόκειται για μία ειδικότητα με υψηλά ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης, ειδικά σε έναν τομέα που η άνθισή του αυξάνεται διαρκώς…

Η… άλλη πλευρά του Τουριστικού Συνοδού

Όπως κάθε επάγγελμα, έτσι και αυτό του τουριστικού συνοδού έχει τα καλά του. Για εκείνους που αγαπούν τα ταξίδια, είναι επιλογή ζωής. Από την άλλη ο τουριστικός συνοδός έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου. Και όταν μιλάμε για μία χώρα όπως η Ελλάδα, τότε η εμπειρία να μεταφέρεις την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού λαού είναι απλά μοναδική.

Στις Σχολές Ωμέγα θα ειδικευτείτε μέσα από θεωρητική και πρακτική άσκηση, έτσι ώστε να βγείτε με τα καλύτερα αγαθά στην αγορά εργασίας.