Ναυτιλία : Γίνε στέλεχος σε έναν εκ των κορυφαίων τομέων στην Ελλάδα

Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις πρώτες χώρες με ισχυρή ναυτιλία κι εξειδικευμένα στελέχη σε αυτό τον τομέα. Οι εκατοντάδες επενδύσεις τις τελευταίες δεκαετίες δείχνουν πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τομέας και πόση ανάγκη έχει από κατάλληλα στελέχη!

Στις Σχολές Ωμέγα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις δίπλωμα στα ναυτιλιακά και πιο συγκεκριμένα στην ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας – Shipping. Συνδυάζοντας τη θεωρητική με την πρακτική άσκηση, μπορείς να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να πορευτείς με επιτυχία σε έναν απαιτητικό κλάδο!

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως ο ελληνικός στόλος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις (!) παγκοσμίως, κάτι που αυτομάτως ανεβάζει πολύ υψηλά τον πήχη για όλα τα δυνητικά στελέχη Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας, αλλά παράλληλα και τη ζήτηση!

Οι Σχολές Ωμέγα σου παρέχουν τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές ναυτιλιακών και οικονομικών, μεταξύ των ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ των ΙΕΚ που εξειδικεύονται στα ναυτιλιακά!

Έχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, έχεις όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι για μία καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της Ναυτιλίας!