The Pilot Center : Στην Ηλιούπολη μαθαίνεις… να πετάς!

Το Pilot Center στην Ηλιούπολη είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε! Ένα κέντρο με προσομοιωτές επιβατικού και μαχητικού αεροσκάφους που δίνουν την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να ζήσει μία μοναδική εμπειρία!

Ιδιοκτήτες του Pilot Center είναι ένας πατέρας και ο γιος του, οι οποίοι, αμφότεροι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις Σχολές Ωμέγα. Ο πατέρας είναι επαγγελματίας πιλότος και αποφοίτησε πριν από κάποια χρόνια από τις Σχολές Ωμέγα, ενώ και ο γιος ακολούθησε τον ίδιο τομέα όντας πλέον μηχανικός αεροσκαφών!

Η περηφάνια μας για τους δύο είναι μεγάλη και η χαρά μας διπλή όταν μάθαμε ότι προχώρησαν σε αυτό το βήμα, φέρνοντας στην Ηλιούπολη, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας το Pilot Center!

Τι είναι όμως το Pilot Center και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί;

Το The Pilot Center διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευτές πιλότους που θα δρουν ως συγκυβερνήτες σας και θα σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα.

Ο προσομοιωτής πτήσης A320 είναι ένα ακριβές αντίγραφο των πραγματικών αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες με πλήρως λειτουργικά συστήματα ελέγχου και όργανα. Ο προσομοιωτής πτήσεων μας A320 προσφέρει μια αυθεντική και συναρπαστική εμπειρία πτήσεων που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια πραγματική πτήση! Χρησιμοποιείται ακόμη και από τις αεροπορικές εταιρείες για την εκπαίδευση επαγγελματιών πιλότων!

Ο προσομοιωτής πτήσεων του μαχητικού αεροσκάφους Falcon F-16 Βlock 52 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Όλες οι λειτουργίες ενός πραγματικού F-16 όπως η ταχύτητα σε Μαχ, ο πυροβολισμός, οι βουτιές, οι περιστροφές και τα γυρίσματα είναι πλέον διαθέσιμες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ

Σε κάθε προσομοίωση, θα είναι μαζί σας ένας από τους επαγγελματίες πιλότους για να σας καθοδηγεί και να προσαρμόζει την προσομοίωση στο επίπεδό σας. Οι επισκέπτες που δεν πετούν μαζί σας μπορούν να χαλαρώσουν και να παρακολουθήσουν όλην την εναέρια δράση μέσα από μια μεγάλη οθόνη.

Στις Σχολές Ωμέγα πολύ σύντομα αναμένονται εκπλήξεις… Stay tuned!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pilot Center πατήστε εδώ.