Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Σχολών Ωμέγα τώρα και στην Ινδία

Οι Σχολές Ωμέγα πάντα πιστό στις αρχές του και αναλογιζόμενο την ανάγκη για περαιτέρω μάθηση κι εξέλιξη, ταξίδεψε στην Ινδία, απ’ όπου και θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συνεργασιών!

Η CEO των σχολών Ωμέγα κα Ιωάννα Σιοτρόπου ταξίδεψε στην Ινδία, όπου κι έμεινε για 8 ημέρες οργανώνοντας τις λεπτομέρειες για μία συμφωνία, που θα αποφέρει πολλά οφέλη και στις δύο πλευρές!

Οι άξονες που βασίστηκε αυτό το ταξίδι ήταν ο τομέας του Fitness μαζί με το Studio One by Omega Sports & Fitness Academy και τον κ. Γιώργο Ξηρό που βρέθηκε επίσης στην Ινδία, ο εκπαιδευτικός τουρισμός και η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού μας συστήματος στον αεροπορικό τομέα!

Studio One by Omega Sports & Fitness Academy

Ύστερα από εντατικές συζητήσεις μηνών με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων της Ινδίας (SPEFL – SC) και την έμπρακτη υποστήριξη του Ελληνικής Πρεσβείας, υπεγράφη MOU (Memorantum of Understanding – Μνημόνιο Συνεργασίας) το οποίο αναγνωρίζει επίσημα τα διεθνώς πιστοποιημένα διπλώματα μας (PERSONAL TRAINING, GROUP EXERCISE LEADER, PILATES MAT | PROPS | EQ, YOGA ALLIANCE 200 & 300, POWER CYCLING, TAE BOX) στη δεύτερη σε πληθυσμό μεγαλύτερη χώρα και αγορά στον κόσμο!

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες οκτώ ημέρες με τους κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες στους τομείς Sports και Fitness – μεγάλους Ινδούς επιχειρηματίες (Ιδιοκτήτες αλυσίδων γυμναστηρίων, προμηθευτές, ιδιοκτήτες ομάδων ποδοσφαίρου) και τους ποιο γνωστούς παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης Fitness στην Ινδία, συνομολογήθηκε η ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών που θα επιτευχθεί μέσα από την πολύ υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία που θα παρέχει το Studio One by Omega sports & fitness academy.

Εκπαιδευτικός Τουρισμός

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των σχολών Ωμέγα και του ινδικού εκπαιδευτικού συστήματος, θα αναπτυχθεί ο εκπαιδευτικός τουρισμός. Κάθε χρόνο θα οργανώνονται κυρίως για σχολεία, εκπαιδευτικά ταξίδια από την Ινδία στην Ελλάδα. Σκοπός αυτών των ταξιδιών είναι η περαιτέρω εκπαίδευση κι εκμάθηση των μαθητών για την ελληνική ιστορία και κουλτούρα.

Μεταξύ άλλων αυτά τα ταξίδια, θα περιλαμβάνουν ξεναγήσεις σε ιστορικούς χώρους και μνημεία, ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα κ.ά.

Fly from Ω to India

Ένας ακόμα άξονας σε αυτή τη μεγάλη συνεργασία, θα είναι η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού συστήματος στον τομέα του Aviation. Ελληνες καταξιωμένοι εκπαιδευτές των Σχολών Ωμέγα θα βρίσκονται στην Ινδία, όπου και θα αναλάβουν ένα κομμάτι της εκπαίδευσης.