THE COACH οnline πλατφόρμα wellness ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα πλέον ολοκληρωμένα ψηφιακά προγράμματα εκγύμνασης και ευεξίας προσφέρει στους καταναλωτές ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας The Coach.

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε το νέο μεγάλο project της εταιρείας White Space με Lead Fitness Coach τον αγαπημένο μας συνεργάτη κ. Γεώργιου Ξηρού ιδρυτής και γενικός διευθυντής του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One και συνυδριτή της Ωmega Sports and Fitness Academy με την Νο1 εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα Germanos.gr.

Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στο germanos.gr, μπορεί κανείς να αποκτήσει τη δική του συνδρομή στο The Coach για να έχει τον προσωπικό του εικονικό προπονητή (Personal Virtual Coach) στη διάθεσή του κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται, κι επιπλέον περισσότερα από 100 προγράμματα με ελληνικό περιεχόμενο για fitness, yoga, pilates και χορό, σχεδιασμένα από κορυφαίους προπονητές.

Οι ειδικά σχεδιασμένες προπονήσεις δεν ξεπερνούν τα 20’ και ανανεώνονται κάθε μήνα, ενώ νέες κατηγορίες θα προστίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τάσεις στην ευεξία και στο fitness, όπως πολεμικές τέχνες, AcroYoga, Ballet  Fit, Couple Fitness και άλλα. Σύντομα θα ξεκινήσουν κι εβδομαδιαία livetraining μέσω ειδικών webinars, όπου οι προπονητές θα απαντούν σε ερωτήσεις, θα αναλύουν τις ασκήσεις και θα παραδίδουν ζωντανά μαθήματα γυμναστικής και χορού.

Διαθέσιμα πακέτα:

  • H πρώτη online πλατφόρμα wellness με 100% ελληνικό περιεχόμενο
  • Ολοκληρωμένα προγράμματα Fitness – Dance – Yoga – Pilates και άλλα
  • Περισσότερα από 100 classes διάρκειας 20 λεπτών το καθένα
  • Μοναδικές τεχνολογίες για απόλυτη ευχρηστία
  • Κάρτα συνδρομής 3 – 6 – 12 μηνών

Site:
https://www.thecoach.gr/