Η στρατηγική συνεργασία της Ωmega Maritime Academy με τη Σερβική Ναυτική Ακαδημία

 Στην Ωμέγα, πιστεύουμε πως οι συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου, αποτελεί στρατηγική επιλογή που ωφελεί τους εκπαιδευόμενους και των δύο μερών, καθώς ο συνδυασμός της θεωρητικής εκπαίδευσης, με την εμπειρία που επέρχεται από τη πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων, δημιουργούν μία ποιοτική βάση, με γερά θεμέλια, πάνω στα οποία ο κάθε εκπαιδευόμενος μας, θα «χτίσει» το δικό του γνωστικό κτίσμα.

Με αυτό το γνώμονα, δημιουργούμε μία ακόμη στρατηγική συνεργασία στην Ναυτική Ακαδημία της Ωμέγα, με Ωmega Maritime Academy, με την Σερβική Ναυτική Ακαδημία. Η συνεργασία αυτή, αφορά τις ειδικότητες του Πλοιάρχου Εμπορικού Ναυτικού, του Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και τη δημιουργία ενός μεταπτυχιακού προγράμματος, στη Διοίκηση  Λιμένων – Port Management.

Αυτή η συνεργασία, είναι η μετάβαση σε μία νέα εποχή για το τομέα της Ναυτικής Εκπαίδευσης, καθώς η Σερβική Ναυτική Ακαδημία, αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στο χώρο της Ναυτικής Εκπαίδευσης, με πιστοποιήσεις ISO, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την πληρότητα και ποιότητα των προγραμμάτων εκπαίδευσης που προσφέρουμε μέσα από την Ωmega Maritime, μέχρι σήμερα.

Στη Ναυτική Ακαδημία της Ωμέγα, έχουμε και εκεί φροντίσει να λάβουμε πιστοποίηση από τους κορυφαίους του χώρου, ώστε να διασφαλίσουμε την σιγουριά κάθε εκπαιδευόμενου μας, πως λαμβάνει τη κορυφαία ποιότητα εκπαίδευσης. Για αυτό και η Ναυτική Ακαδημία της Ωμέγα έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001 για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην  Ναυτική Εκπαίδευση τόσο από τον διεθνή φορέα ΙQNET, όσο και από το κρατικό φορέα πιστοποίησης ΕΒΕΤΑMMirtec.

Διότι η κορυφαία ποιότητα στην εκπαίδευση, όπως και η γνώση, γράφεται με Ωμέγα!