Η ποιoτητα της Ωμeγα, αντικατοπτρiζεται στις πιστοποiήσεις μας

Στην Ωμέγα, είμαστε υπερήφανοι για τη ποιότητα των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων. Η εμπειρία μας ξεπερνά τα 52 έτη και η διαρκής αναζήτηση για νέες, βελτιωμένες εκπαιδευτικές μεθόδους και πρακτικές, αλλά και οι διαρκείς νέες στρατηγικές συνεργασίες μας με τους κορυφαίους ανθρώπους του χώρου, είναι η έμπρακτη απόδειξη της διαρκούς αναζήτησης μας για τη κορυφαία εκπαιδευτική εμπειρία. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι τα λόγια δεν αρκούν. Όχι, αν δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μας και οι κορυφαίοι των πιστοποιήσεων του χώρου.

 

Η πλέον αναγνωρισμένη εταιρεία πιστοποίησης της ποιότητας των υπηρεσιών εκπαίδευσης που προσφέρουμε, είναι η DQS. Η DQS Hellas, μέλος της DQS Germany, του κορυφαίου φορέα διασφάλισης και πιστοποίησης ποιότητας παγκοσμίως, επιβεβαιώνει τη ποιότητα των υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης, αλλά και της εξ’ αποστάσεως παρεχόμενης εκπαίδευσης με το πρότυπο, ISO 9001. Επιπλέον, η DQS Hellas έχει διασφαλίσει με το πρότυπο ISO 27001, την ασφάλεια των πληροφοριών και των δεδομένων που έχουν άμεση σχέση τόσο με την Ωμέγα, όσο και με κάθε εκπαιδευόμενο μας, καθώς θεωρούμε ότι το απόρρητο είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παραμένει ασφαλές.

 

Στη Ναυτική Ακαδημία της Ωμέγα, έχουμε και εκεί φροντίσει να λάβουμε πιστοποίηση από τους κορυφαίους του χώρου, ώστε να διασφαλίσουμε την σιγουριά κάθε εκπαιδευόμενου μας, πως λαμβάνει τη κορυφαία ποιότητα εκπαίδευσης. Για αυτό και η Ναυτική Ακαδημία της Ωμέγα έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001 για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην  Ναυτική Εκπαίδευση από τον διεθνή φορέα ΙQNET και από το κρατικό φορέα πιστοποίησης ΕΒΕΤΑ-Mirtec.

 

Θεωρούμε πως η πιστοποίηση μας από τους κορυφαίους αυτούς φορείς, επιβεβαιώνει κάθε υπόσχεση μας, προς όλους τους εκπαιδευόμενους που σκέφτονται να επιλέξουν ή έχουν ήδη επιλέξει την Ωμέγα, πως θα λάβουν τη κορυφαία ποιότητα εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας τους τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες στη καριέρα τους, μετά την αποφοίτηση τους.