H Ωμεγα επεκτεινεται και στο Μαροκο!

Το Μαρόκο είναι μία εκ’ των ταχύτερα ανερχόμενων αγορών μέσα στη τελευταία δεκαετία. Πρόκειται για μία χώρα που έγινε αρχικά γνωστή μέσα από κάποιες γνωστές ταινίες της μεγάλης οθόνης, μετά έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το μεγάλο αριθμό επισκεπτών που προσελκύει κάθε χρόνο και τώρα γίνεται από την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ευρωπαϊκών εταιρειών στην τοπική αγορά. Μεταξύ αυτών, είναι και η Ωmega Academy.

Η Ωmega Aviation Academy, σε συνεργασία με την επί σειρά ετών εδραιωμένη στο Μαρόκο, Anfajet, επενδύουν σε μία στρατηγική συνεργασία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στην Αεροπορική Εκπαίδευση και στην Ναυτική και Τουριστική. Όπως είναι αναμενόμενο, κάθε ανερχόμενη αγορά, προσελκύει και μία πελατεία που είναι επιπέδου πολυτελείας, μέχρι και VIP, μεταξύ άλλων. Αυτή ακριβώς την αγορά αποσκοπεί να εξυπηρετήσει και να στελεχώσει το παράρτημα της Ωmega Aviation Academy, στο Μαρόκο.

Η Anfajet, είναι μία εταιρεία με έδρα της Βρυξέλλες, η οποία δραστηριοποιείται πάνω από 10 χρόνια στο χώρο των ναυλώσεων ιδιωτικών σκαφών. Η Ωmega Aviation Academy, πρόκειται να προσφέρει την αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη με ISO 9001 και ISO 27000. Επιπλέον, η Ωmega Aviation Academy διαθέτει Κρατική πιστοποίηση, Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον EASA καθώς και εξασφάλιση πλήρως όσο αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της στο τομέα της αεροπορικής εκπαίδευσης.

Επιπλέον, οι Σχολές Ωμέγα θα προσφέρουν εκπαίδευση και πάνω στο αντικείμενο του τουρισμού με σκάφη αναψυχής μέσα από την Ωmega Yachting Academy, αλλά και στην ευρύτερη τουριστική βιομηχανία, μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσης της Ωmega Tourism Academy.

Για την Ωμέγα, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Anfajet, είναι μία έμπρακτη απόδειξη της ποιότητας των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρουμε σε όλους τους εκπαιδευόμενους μας, την οποία τώρα θα μεταφέρουμε και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε και στη πρώτη αγορά εκτός των ελληνικών συνόρων.

Γιατί, η γνώση γράφεται με Ωμέγα, τώρα και στο Μαρόκο!