Στρατηγικοι συνεργατες

Η εξειδίκευση και η βαρύτητα των πιστοποιήσεων των σχολών Ωμέγα δημιουργούνται από στρατηγικές συνεργασίες με διεθνούς καταξίωσης ηγέτες κάθε κλάδου.

Στρατηγικοι συνεργατες:

Studio One

To StudioOne αποτελεί μια από της κορυφαίες και απόλυτα εξειδικευμένες σχολές Fitness στην Ευρώπη.
Διαθέτη πολλαπλά πιστοποιημένα προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένα και αποτελεί αδιαμφισβήτητο ηγέτη στον κλάδο του Fitness .

ΝΕΧΤ wave

Η NextWave Hellas στοχεύει στη δημιουργία της εκπαίδευσης του μέλλοντος στο τομέα της εκπαίδευσης ασφαλείας μέσα από τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων στο χώρο εργασίας, στην αύξηση της αποδοτικότητας, της μείωσης των λειτουργικών εξόδων και τον μετριασμό κάθε ρίσκου, σήμερα. Η Next Wave Hellas είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που ψηφιοποιεί τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφαλείας, την εκπαίδευσης και τη διαδικασία προσφοράς, προσφέροντας πρωτοφανή επίπεδα διαφάνειας και αποδοτικότητας στους εργαζόμενους, τους εργοδότες και τους προγραμματιστές.

Federation of Indian Chambers of Commerce & Industry (FICCI)

Πρόκειται για το Ινδικό υπουργείο (FICCI). Το Ωμέγα Sports & Fitness Academy αποτελεί τον μοναδικό ευρωπαϊκό φορέα που συνεργάζεται και έχει πιστοποιηθεί από τον ΙΝΔΙΚΟ υπουργείο για τις δεξιότητες και την Ανάπτυξη

ALAN HERDMAN PILATES

Ο Alan Herman είναι η ζώσα ιστορία του αυθεντικού Pilates και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εμπειρογνώμονες παγκοσμίως, ιδιαιτέρως γνωστός για τις μοναδικές μεθόδους διδασκαλίας του (http://alanherdmanpilates.co.uk/). Είναι δεύτερης γενιάς δάσκαλος Pilates, έχει ιδρύσει το πρώτο στούντιο Pilates του Ηνωμένου Βασιλείου, διδάσκει σε πολλές χώρες του κόσμου και είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το Pilates. Είναι τιμή μας που μας έχει αναγνωρίσει και διδάσκει αυτοπροσώπως στα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια.

EUROPEACTIVE

Το EUROPEACTIVE (http://www.europeactive.eu/), είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός Οργανισμός που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη. Η έδρα του είναι στις Βρυξέλλες και έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες στον τομέα του Fitness να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Το EUROPEACTIVE έχει αναγνωρίσει και πιστοποιήσει τα διπλώματα Personal Training Diploma 400, Pilates Teacher Diploma 400 και GROUP EXERCISE LEADER 400, οι απόφοιτοι των οποίων εγγράφονται αυτομάτως στο EREPS, δηλαδή στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης (http://www.ereps.eu/).

YOGA ALLIANCE

Ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός Yoga παγκοσμίως (https://www.yogaalliance.org/)! Ο παγκόσμιος αυτός Οργανισμός προσόντων έχει αναγνωρίσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga RYS-200 και RYS-300 του Studio One και κατοχυρώνει τους απόφοιτους του ως διεθνώς αναγνωρισμένους Δασκάλους Hatha Yoga και ως πιστοποιημένα μέλη της Yoga Alliance στο επίπεδο RYS-200 και RYS-300 (αντίστοιχα).

Dupont

Ο Βρετανικός οργανισμός QULIFI (Awarding Organisation (AO), παγκόσμια γνωστός, και αναγνωρισμένος (by the Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual), QW and the CCE)

CILT

Η CILT είναι η κορυφαία διεθνής φωνή για την εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφορές.

QUALIFI

Ο Βρετανικός οργανισμός QULIFI (Awarding Organisation (AO), παγκόσμια γνωστός, και αναγνωρισμένος (by the Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual), QW and the CCE)

CILT

Η CILT είναι η κορυφαία διεθνής φωνή για την εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφορές.