ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

 
Μηχανικός Αεροσκαφών

Η Ωmega Aviation Academy προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικού αεροσκαφών που οδηγεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα EASA Part 66 B1 & B2. Οι Σχολές ΩΜΕΓΑ λειτουργούν από το 1969 και έχουν αποφοιτήσει πάνω από 60.000 πετυχημένοι επαγγελματίες. Είναι η απόλυτα εξειδικευμένη Αεροπορική Ακαδημία για τη διδασκαλία της μηχανικής αεροσκαφών. Το πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο για να παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εργαστούν ως μηχανικοί αεροσκαφών σε μια ποικιλία βιομηχανιών, όπως η αεροπορία, η άμυνα και ο διαστημικός τομέας. Οι φοιτητές θα διδαχτούν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της αεροδυναμικής, της μηχανικής κινητήρων και αεροσκάφους καθώς και της ηλεκτρονικής. Θα αποκτήσουν επίσης πρακτικές δεξιότητες μέσω εργαστηρίων και πρακτικής άσκησης.

Η βιομηχανία της αεροπορίας είναι μια από τις πιο δυναμικές και αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο. Η ζήτηση για μηχανικούς αεροσκαφών αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, η καριέρα του μηχανικού αεροσκαφών είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για τους νέους που ενδιαφέρονται για την αεροπορία και την τεχνολογία.

Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε μηχανικός αεροσκαφών, η Ακαδημία Ωμέγα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η Ακαδημία Ωμέγα προσφέρει ένα άρτιο πρόγραμμα σπουδών που θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτή την απαιτητική καριέρα.

Μηχανικός Αεροσκαφών ικανότητες και δεξιότητες