Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

H εκπαίδευση, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε άνθρωπο. Εκπαίδευση είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μας, από τις γνώσεις που μας επιτρέπουν να εργασθούμε και να αναπτυχθούμε στη καριέρα μας, στις κοινωνικές συναναστροφές που μας βοηθούν από μικρή ηλικία να ενταχθούμε στο κοινωνικό σύνολο, μέχρι τη προσωπική ικανοποίηση που προσφέρει η απόκτηση νέων ιδεών και γνώσεων, οι οποίες μας ωθούν να μελετήσουμε όσα ξέρουμε σε μεγαλύτερο βάθος, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του πνεύματος μας.

 

Έτσι, το 1969, δημιουργήθηκαν οι Σχολές Ωμέγα, οι οποίες δημιουργήθηκαν από ανθρώπου με πίστη στους ανθρώπους, για ανθρώπους με όραμα, όνειρα και φιλοδοξίες. Όνειρα και φιλοδοξίες που μπορούν να επιτευχθούν μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, δίνοντας στους αποφοίτους της τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσουν το δικό τους όνειρο.

 

Οι Σχολές Ωμέγα, από τη πρώτη στιγμή, εστίασαν στη προσωπική ανάπτυξη του κάθε σπουδαστή τους, με βασικό μέλημα να του δοθούν όλα τα εφόδια που του είναι απαραίτητα για τη δική του προσωπική επαγγελματική επιτυχία. Αυτή η προσέγγιση μας έχει κάνει ένα εκπαιδευτικό φορέα – πρότυπο, για πάνω από 50 χρόνια, ενώ συνεχίζουμε να δίνουμε απόλυτη βάση και σημασία στην απόλυτη εξειδίκευση, την ολοκληρωμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων, αλλά και τη ποιότητα της εκπαίδευσης, για τα επαγγέλματα τόσο του σήμερα, αλλά κυρίως του αύριο.

 

Η αγάπη μας για τη παροχή της καλύτερης δυνατής εκπαιδευτικής εμπειρίας, αλλά και η αφοσίωση μας και η προσπάθεια μας να παρέχουμε τη κορυφαία γνώση σε κάθε επίπεδο, αποτυπώνεται από τις πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει κάθε μία από αυτές στους σπουδαστές μας. Επιπλέον, η εξειδίκευση και η βαρύτητα των πιστοποιήσεων των σχολών Ωμέγα δημιουργούνται από στρατηγικές συνεργασίες με διεθνούς καταξίωσης ηγέτες κάθε κλάδου.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ωμέγα φέρει πιστοποίηση ΙΕΚ Επιπέδου 5, πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και πιστοποίηση Αεροπορικών Επαγγελμάτων από την EASA. Για τη παροχή της καλύτερης εκπαιδευτικής εμπειρίας, έχουμε εξατομικεύσει τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε 6 επιμέρους σχολές, για να παρέχουμε την εκπαίδευση όπως την οραματιζόμαστε, για τη καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία.

 

Τα όσα υποσχόμαστε, καθώς και τη ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης μας, πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν οι κορυφαίοι φορείς στο χώρο. Η DQS, ο κορυφαίος γερμανικός φορέας πιστοποίησης, έχει δώσει πιστοποίηση ISO 9001 για τις υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης και την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, ενώ έχει δώσει πιστοποίηση ISO 27001 όσο αφορά την Ασφάλεια πληροφοριών και δεδομένων. Στο κομμάτι της Ναυτικής Εκπαίδευσης, η Ωmega Maritime Academy, η ναυτική ακαδημία των Σχολών Ωμέγα, φέρει πιστοποίηση ISO 9001 για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών για την Ναυτική Εκπαίδευση από τον διεθνή φορέα ΙQNET και πιστοποίηση ISO 9001 από τον Κρατικό φορέα πιστοποίησης MIRTEC για την κατάρτιση στα Ναυτικά Επαγγέλματα.

Οι Σχολές Ωμέγα αποτελούνται από τις εξής 6 επιμέρους Ακαδημίες : την Ωmega Aviation Academy, την Ωmega Sports & Fitness Academy, την Ωμέγα Yachting Academy, την Ωμέγα Engineering Academy, την Ωμέγα Business Academy και την Ωmega Maritime Academy.

 

Πιστεύουμε, ότι η συνταγή της επιτυχίας βρίσκεται στην εμπειρία των 50 και πλέον χρόνων του παρελθόντος, την οποία διατηρούμε και χτίζουμε πάνω της καθημερινά, εισάγοντας νέες καινοτόμες λύσεις όπως online εκπαίδευση, εκπαίδευση μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR Learning), αλλά και τη διαρκή προσθήκη νέων, επίκαιρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, από σήμερα μέχρι το μακρινό μέλλον, δημιουργώντας κατά αυτό τον τρόπο, το μέλλον της εκπαίδευσης, από σήμερα, για το αύριο.

 

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

και στις ΣΧΟΛΕΣ ΩΜΕΓΑ αυτό το γνωρίζουμε, το σεβόμαστε, το υπηρετούμε ιδανικά.

Η Γνώση γράφεται με Ωμέγα