Στις Σχολές Ωμέγα σας βοηθάμε να ανακαλύψετε το κατάλληλο επάγγελμα για εσάς. Έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε μαζί σας να βρούμε ποιο επάγγελμα σας ταιριάζει ώστε να σας παρέχουμε μία σωστή εκπαίδευση για μια λαμπρή καριέρα.

Οι Σχολές Ωμέγα είναι σε θέση να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε μία πλειάδα ειδικοτήτων, ως προς το περιεχόμενό τους, τις ιδιαιτερότητες τους, τις προοπτικές και τις δυνατότητες εξέλιξης των επαγγελμάτων. Οι Σχολές Ωμέγα διαθέτουν Συμβούλους εκπαίδευσης με τους οποίους ο κάθε υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επικοινωνήσει ώστε να συζητήσουν τις δυνατότητες εκπαίδευσης που προσφέρονται.
Χρησιμοποιώντας ευχάριστα τεστ θα αντιληφθείτε ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει και που εξασκώντας το θα νοιώθετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τα συγκεκριμένα τεστ χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια όλου του κόσμου, καθώς έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους εξειδικευμένους στην επαγγελματική ψυχολογία. Κάτι που εσείς θεωρείται ασήμαντο για τον εαυτό σας, μπορεί να αποδειχτεί πως είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Έτσι με απλό και ευχάριστο τρόπο είναι πιθανό να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας που δεν τα περιμένατε , και τα οποία θα είναι καθοριστικά για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Τα συγκεκριμένα τεστ σας βοηθούν να ανακαλύψετε τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά σας, χαρτογραφούν την προσωπικότητα και καταγράφουν με ακρίβεια τις πραγματικές κλίσεις και προτιμήσεις και τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν ώστε να συνδυαστούν με αντίστοιχες σπουδές.  Επισημαίνουν επίσης ποια είναι τα επαγγέλματα που έχουν προοπτική στην αγορά εργασίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]