ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ιστορια δημιουργουμε το μελλον

Πατώντας στα 50 χρόνια γνώσης και εξειδίκευσης, διατηρούμε την «συνταγή» της επιτυχίας αναλλοίωτη, ενώ ταυτόχρονα καθημερινά εισάγουμε νέες καινοτόμες λύσεις όπως online εκπαίδευση, εκπαίδευση μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR Learning) δημιουργώντας το μέλλον της εκπαίδευσης.

Καλως ορισεσ στις Σχολες Ωμεγα!

 

Δημιουργήθηκαν με όραμα και αγάπη για τους νέους που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον το 1969 από ανθρώπους με όραμα και πίστη στους ανθρώπους. 

Αποτελούν πρότυπο εκπαιδευτικό φορέα και για πάνω από 50 χρόνια εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην απόλυτη εξειδίκευση, την ποιότητα εκπαίδευσης και την ολοκληρωμένη ανάπτυξη δεξιοτήτων για την δημιουργία των επαγγελματιών του μέλλοντος. 

Η  προσωπική ανάπτυξη του κάθε σπουδαστή είναι κύριο μέλημα μας ώστε να μπορέσουν να καταξιωθούν στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει.

Οραμα μας

Όραμα μας είναι η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μας μέσα από την επιλογή και επιτυχία σε αντικείμενα που πραγματικά τους ενθουσιάζουν και τα εκτελούν με καθημερινό πάθος & όραμα για το μέλλον και την εξέλιξη τους.

Βασικές μας Αρχές
Γνώση
ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
Εμπειρία
ΑΓΑΠΗ
για αυτό που κάνουμε
Η ΔΥΝΑΜΗ
της εξέλιξης
Η ΧΑΡΑ
της δημιουργίας

Η αποστολη μας

Να χρησιμοποιούμε καθημερινά όλη την δημιουργικότητα μας για να βοηθάμε ανθρώπους να βρουν, να επιλέξουν και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μετατρέψουν το πάθος τους σε μια επιτυχημένη προσοδοφόρα επαγγελματική καριέρα.

Η δομη του ομιλου

Πιστεύοντας ακράδαντα στην απόλυτη εξειδίκευση η Σχολές Ωμέγα χωρίζονται σε έξι (6) ξεχωριστές Ακαδημίες απόλυτης εστίασης στο αντικείμενο τους. Κάθε ακαδημία βασίζει την επιτυχία της στο βάθος της εκπαίδευση που προέρχεται από στρατηγικές συνεργασίες με τους πλέον εξειδικευμένους φορείς στο κάθε αντικείμενο. 

Η κάθε Ακαδημία προσφέρει προγράμματα σε αρχική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, Επιμόρφωση και Δια βίου μάθηση, προγράμματα για επιχειρήσεις σε διαφορετικές εκπαιδευτικές βαθμίδες.

 Οι έξι ακαδημίες είναι: