Επιμορφωτικα σεμιναρια

για στελέχη & εργαζόμενους σε Camps Αθλητικής & Δημιουργικής Απασχόλησης
Οι ¨Σχολές Ωμέγα¨ σε συνεργασία με τον ¨Κλεισθένη¨ (Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης) διοργανώνουν σεμινάρια τα οποία αναφέρονται σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε Camps Αθλητικής & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που διοργανώνουν Δήμοι ή και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών, όπως Οργανισμοί Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κλπ.
Τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ¨Σχολές Ωμέγα¨ στο Πειραιά,  και θα διεξαχθούν σε ένα κύκλο μαθημάτων, τεσσάρων θεματικών ενοτήτων συνολικής διάρκειας 20 διδακτικών ωρών, όπου θα διδάξουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτές.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

1. «Σύγχρονοι Μέθοδοι Δημιουργικής Απασχόληση», σε παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών,
2. «Εκπαιδεύοντας τα Παιδιά στη Διαχείριση της Βίας και του Εκφοβισμού»,
3. «Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα & Διαταραχές στην Παιδική Ηλικία και Αντιμετώπιση τους μέσα από τη Δημιουργική Απασχόληση και το Βιωματικό Παιχνίδι»,
4. «Οι Α’ Βοήθειες σε παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών κατά τη Αθλητική & Δημιουργική Απασχόληση τους»,
θα ολοκληρωθούν σε δύο Σαββατοκύριακα από 10:00πμ – έως 15:00μμ.
Το πρώτο σεμινάριο έχει οριστεί για τις 16, 17 Απριλίου 2016, ενώ οι ημερομηνίες του επόμενου θα ανακοινωθούν μετά το πέρας αυτού.

Camps Δημιουργικησ & Αθλητικησ απασχολησησ

Η παρακολούθηση αυτών των εξειδικευμένων σεμιναρίων σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε Camps Αθλητικής & Δημιουργικής Απασχόλησης που διοργανώνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα κρίνεται πλέον απαραίτητη, γιατί θα είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις σε προκηρύξεις των έργων αυτών από τους Δήμους που θα δημοσιευτούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Σύμφωνα με αυτήν, οι Δήμοι που θα αναθέτουν δράσεις (Camps Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης) με αναφορά σε Ευαίσθητες Κοινωνικά Ομάδες όπως τα παιδιά, θα καλούνται να συνεργάζονται με Φορείς των οποίων στελέχη και εργαζόμενοι θα έχουν παρακολουθήσει ανάλογα σεμινάρια για την επιπλέον επιμόρφωση τους στους τομείς της «Δημιουργικής Απασχόλησης», της «Διαχείριση Παιδιών με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα», καθώς επίσης και Α’ Βοηθειών.
Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές και πτυχιούχους εκπαιδευτικούς Πανεπιστημιακών Σχολών όπως: Φυσικής Αγωγής, Εικαστικών, Παιδαγωγικών Τμημάτων, Νηπιαγωγών, Θεατρολόγων, Μουσικών Σπουδών, Βρεφονηπιοκόμων, Πληροφορικής, κα.

Τέλος, όσοι παρακολουθήσουν τα παραπάνω σεμινάρια θα έχουν σαφή προτεραιότητα σε επιλογή προσωπικού, που θα προβεί η ¨Παίδων Δράσεις¨ (Φορέας Οργάνωσης & Διεκπεραίωσης Προγραμμάτων Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης), μετά από σχετική συνέντευξη, και θα εργαστεί τόσο σε Camps, που θα αναλάβει υπό την αιγίδα Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και σε άλλες δραστηριότητες της.


προυποθεσεισ εγγραφησ

 

  • Αιτήσεις Συμμετοχής
  • Βιογραφικό
  • Καταβολή ποσού η οποία θα γίνει κατά την ημέρα προσέλευσης του συμμετέχοντα στο σεμινάριο

θεσ να ενημερωθεις
για τα

 Camps Αθλητικης & Δημιουργικης Απασχολησης

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κλείσε την θέση σου!

    * Συναινώ στο ότι η ΩΜΕΓΑ και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.