Αεροπορικά Επαγγέλματα & Αεροπορική Εκπαίδευση από την Αεροπορική Ακαδημία Ωμέγα (Omega AviationAcademy) με συνδιοργανωτή το μεγαλύτερο Κ.Ε.Κ Β.Ελλάδος Δράση. .

Tο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα:Αεροπορικά Επαγγέλματα & Αεροπορική Εκπαίδευση από την Αεροπορική Ακαδημία Ωμέγα (Omega AviationAcademy) με συνδιοργανωτή το μεγαλύτερο Κ.Ε.Κ Β.Ελλάδος Δράση. .
Στην κατάμεστη αίθουσα οι νέες και οι νέοι της Β.Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως από τους εξειδικευμένους ανά τομέα εισηγητές για θέματα που αφορούν την Αεροναυτιλία, τις Υπηρεσίες Εδάφους (Handling),επάγγελμα των CabinGrew (Αεροσυνοδός) να επιμορφωθούν σε Ειδικά Θέματα Αεροναυπηγικής, να ενημερωθούν πλήρως για το επάγγελμα του Μηχανικού Αεροσκαφών και τέλος να παρακολουθήσουν την πλήρη ανάλυση των Αεροπορικών Σπουδών και του Αεροπορικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Με το πέρας της ομολογουμένως εποικοδομητικής Ημερίδας δόθηκαν δύο πλήρης Υποτροφίες στις ειδικότητες Μηχανικός Αεροσκαφών και Cabin Grew (Αεροσυνοδός). Έπειτα από κλήρωση σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2017 οι τυχεροί υποψήφιοι Σπουδαστές μας πλέον είναι:Η κα Πατρικέλη Κλειώ και ο κος Αλέξανδρος Ιωσήφ Μόρσυ.
Mε τη συνεχή υποστήριξη σας,ο στόχος μας να ¨Πετάξουμε Ψηλότερα στους Αιθέρες¨ θα γίνει Πραγματικότητα.