σεμινΑριΟ προπονητικΗς τΕΝνις, C & B κατηγορΙας

H Ωmega Sports & Fitness Academy, σε καλεί στο κορυφαίο σεμινάριο προπονητικής τένις

H Ωmega Sports & Fitness Academy, σε συνεργασία με τον Βασίλη Μουζακιάρη (νόμιμο εκπρόσωπο της Teniska Akademja “Bogdan Obradovica” του Βελιγραδίου, στην Ελλάδα), συνδιοργανώνει ένα από τα πλέον γνωστά σεμινάρια προπονητικής τένις στο κόσμο.

Ο λόγος, για το σεμινάριο της Global Professional Tennis Coach Association, C & B κατηγορίας, το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον ATP, την παγκόσμια ρυθμιστική αρχή για το τένις ανδρών. Το σεμινάριο, περιλαμβάνει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική, με διδάσκοντες τους Bogdan Obradovic (πρώην αρχηγός της ομάδας τένις της Σερβίας στο Davis cup), Dejan Vranes (πρώην Fed Cup Captain of Serbia, πρώην προπονητή των Ivanovic και Jankovic), τον Prof. Bojan Milinkovic, τον Prof. Marija Sreckov (ψυχολόγο) και τον Vuk Nikolic.

 

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους Bogdan Obradovic, Dejan Vranes και Bojan Milinkovic.

 

Bogdan Obradovic, Αρχηγός της ομάδας τένις της Σερβίας στο Davis cup

Προπονητής τένις, επισκέπτης καθηγητής σε κολέγιο αθλημάτων και υγείας. Το 1978 ξεκίνησε πρακτική τένις στο αθλητικό σωματείο του Ερυθρού Αστέρα. Διαθέτει τεράστια εμπειρία σε διεθνή τουρνουά τένις (Wimbledon, U. S. Open, Australian Open, Rolland Gaross). Εργάστηκε με σπουδαίους επαγγελματίες παίκτες όπως, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Νεναντ Ζίμονιτς, ο Γιάνκο Τιπσαρεβιτς, ο Μπόρις Πασάνσκι. Δούλεψε και με  μικρά ταλέντα τένις όπως, τον Νίκολα Μιλογιεβιτς, τον Πέντζια Κρστιν, και τον Φίλιπ Κραινοβιτς, οι οποίοι στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε σπουδαίους τενίστες. Επιπλέον, συνεργάστηκε με πολλούς επιτυχημένους παγκοσμίως, προπονητές, όπως τον Νίκολα Πίλιτς, τον Τζον Έβερτ, τον Ντιρκ Χόρντορφ, ενώ το 2007 ως επικεφαλής της Σερβικής ομάδας τένις, κέρδισε στο Davis cup την Αυστραλία και η ομάδα του μπήκε στην κατηγορία των καλύτερων ομάδων παγκοσμίως.

Dejan Vranes

Υψηλής ποιότητας προπονητής τένις, ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τένις το 1990, ενώ το διάστημα από το 2006 έως το 2014, υπήρξε προπονητής της ομοσπονδιακής  Σερβικής ομάδας, αλλά και προπονητής σπουδαίων παικτριών τένις, όπως την Anna Ivanovic, την Jelena Jankovic, την Bojana Jovsnovski, την Aleksandra Krunic και την Nina Stojanovic.

Bojan Milinkovic

Βοηθός προπονητή του Bogdan Obradovic, ιδρυτικό και  διοικητικό μέλος της σπουδαίας Ακαδημίας τένις Bogdan Obradovic στο Βελιγράδι , τεράστια εμπειρία στην εκπαίδευση τένις στις μικρές ηλικίες παιδιών, φυσική κατάσταση.

 

Πρόκειται λοιπόν για ένα σεμινάριο προπονητικής όπου θα υπάρξει η ευκαιρία να ακούσει κανείς μερικούς από τους κορυφαίους ανθρώπους στο χώρο, ενώ μετά το πέρας του, οι διδασκόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό B ή C κατηγορίας, εγκεκριμένο από την Association of Tennis Professionals, το οποίο αναγνωρίζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Aγγλικά και Eλληνικά στις 15, 16 & 17 Οκτωβρίου.

 

εκπαιδευτεσ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    * Συναινώ στο ότι η ΩΜΕΓΑ και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.