Στέλεχος κρουαζιερόπλοιου : Γίνε ο ηγέτης στο θαλάσσιο τουρισμό

Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες σε προτίμηση του κόσμου για All Season διακοπές, με τη μερίδα του λέοντος να κατέχουν οι καλοκαιρινοί μήνες. Τι θα λέγατε εάν είχατε μία καίρια θέση σε έναν τόσο επιτυχημένο και κερδοφόρο τομέα;

Στις Σχολές Ωμέγα μπορείτε να αποκτήσετε δίπλωμα Στελέχους Κρουαζιερόπλοιου και να συνδυάσετε τη δουλειά των ονείρων σας, μαζί με ατελείωτα ταξίδια τόσο στη Μεσόγειο Θάλασσα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο!

Ένα από τα πολλά θετικά του συγκεκριμένου επαγγέλματος είναι και η αναβάθμιση του Λιμένα Πειραιά ως διεθνής προορισμός κρουαζιέρας, κάτι που σημαίνει την ταυτόχρονη… εκτίναξη ζήτησης για στελέχη κρουαζιερόπλοιων!

Το ΙΕΚ Ωμέγα είναι το μόνο που προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιου, όπως επίσης ότι για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί στον τουριστικό τομέα της Ελλάδας προβλέποντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Οι σπουδαστές αποκτούν γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων γνωστικών αντικειμένων, απαραίτητων για την εργασία σε κρουαζιερόπλοια: οργάνωση και λειτουργία του κρουαζιερόπλοιου, τροφοδοσία, διοίκηση προσωπικού, διοργάνωση εκδηλώσεων, οροφοκομία, προμήθεια εμπορευμάτων και υλικών.

Εάν μας ρωτούσαν να πούμε ποια επαγγέλματα θα έχουν άνθιση τα επόμενα χρόνια, τότε το Στέλεχος Κρουαζιερόπλοιου θα ήταν ένα από αυτά αν κρίνουμε από την έλευση των τουριστών κάθε χρόνο στη χώρα μας!