Το course Yacht Steward – Vip hosting ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία

Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο, με θέμα  Yacht Steward – VIP Hosting διάρκειας 6 ημερών που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε , στην Ωmega Yachting Academy.

Το βασικό αντικείμενο του σεμιναρίου, αφορούσε την κατάρτιση προσωπικού που δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στο χώρο του yachting προσφέροντας μία ποιοτική τουριστική υπηρεσία 7 *******.

Αρχικά, έγινε αναφορά σε όλα τα καθήκοντα που αφορούν τα καθηκόντων μίας/ενός yacht steward. Μεταξύ άλλων, τη σωστή υποδοχή πελατών, το Silver Service, τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα τρόφιμα και των αλλεργιών που ενδεχομένως έχει ένας πελάτης, την οινολογία, το bartending αλλά και το cigar pairing.

Επιπλέον, ανάμεσα στα θέματα που καλύφθηκαν, περιλαμβανόταν οι κανόνες ορθής συμπεριφοράς, το ευρέως γνωστό ως Savoir Vivre, τόσο ως προς τους πελάτες, αλλά και προς την ορθή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, για να διασφαλιστεί μια αρμονική και ποιοτική εμπειρία, τόσο σε επίπεδο πελάτης όσο και μεταξύ των μελών που στελεχώνουν το σκάφος.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν μεγάλη και με ενθουσιασμό και τόσο  από την εκπαιδευτική αυτή εμπειρία, καθώς τόσο το εύρος των θεμάτων, όσο και η εμβάθυνση σε αυτά, πρόσφεραν ουσιαστικές και πρακτικές συμβουλές και γνώσεις.

Διότι, η γνώση είναι δύναμη και η γνώση γράφεται με Ωμέγα