Ποια προγράμματα type rating προσφέρουμε στην Ωmega Aviation Academy

(Εδώ θα μπει η εικόνα που θέλεις. Να μπει το “type rating” σαν εναλλακτικό κείμενο στην εικόνα)

Τα Type Rating (Part 66 EASA Approved & Part 147 EASA Approved) που προσφέρουμε

Ποια type rating προσφέρουμε; Ποια είναι η Αεροπορική Ακαδημία Ωμέγα; Αλήθεια, γιατί θα μας επέλεγες, ενδεχομένως; Η Ωmega Aviation Academy, αποτελεί τη πρώτη εξειδικευμένη αεροπορική ακαδημία στην Ελλάδα, για πάνω απο μισό αιώνα. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τόσο online όσο και δια ζώσης εκπαίδευση, πάνω σε μία πληθώρα εκπαιδεύσεων επι τύπου. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

  • LEARJET 35/36 (Honeywell TFE731) EASA PART-66 B1 THEORETICAL & PRACTICAL
  • CESSNA 550/560 (PWC PW530/535)
  • BOEING 737-600/700/800/900 (CFM56)
  • BOEING 737-300/400/500 (CFM56)
  • AIRBUS A319/A320/A321 (IAE V2500)
  • AIRBUS A318/A319/A320/A321 (CFM56)
  • HELICOPTER AGUSTA A109 Series (PWC PW206/207)

Πως προσαρμόζει η Ωμέγα την παρεχόμενη εκπαίδευση σε αυτό το εξελισσόμενο περιβάλλον

Με το κλάδο της αεροπορίας να βρίσκεται σε ραγδαία αύξηση, τόσο σε επίπεδο αναψυχής, όσο και επαγγελματικών ταξιδιών, είναι αναμενόμενο πως είναι μία απο τις πλέον υψηλές σε απορρόφηση αγορές εργασίας. Η Ωmega Aviation Academy, έχει φροντίσει, μέσα απο συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, αλλά και απο τα πάνω 50 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο, να δημιουργήσει προγράμματα εκπαίδευσης επί τύπου, ή type rating αγγλιστί, για τους βασικούς και υψηλής κυκλοφορίας τύπους αεροσκαφών,

Τι γινεται στην εμπορική αεροπορία

Στο κομμάτι της εμπορικής αεροπορίας, σχεδόν όλοι μας ταξιδεύουμε με κάποιο αεροσκάφος της οικογένειας A320 της Airbus ή της οικογένειας 737 της Boeing. Είναι λοιπόν λογικό, πως ένας εκπαιδευόμενος μας, θα απορροφηθεί άμεσα απο την αγορά εργασίας, μίας και οι στόλοι όλων των αεροπορικών εταιρειών ανανεωνονται και εστιάζουν στη χρήση ενός εκ’ των δύο αυτών τύπου αεροσκαφών.

Και, τι γίνεται στην ιδιωτική αεροπορία

Πέραν της εμπορικής αεροπορίας, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο κλάδο της ιδιωτικής αεροπορίας. Απο τα περίφημα private globe tours με τα custom made αεροσκάφη γνωστών ξενοδοχειακών αλυσίδων, μέχρι τη μεγάλη πλέον αγορά των private flight transfers και των helicopter taxis, ο τομέας της ιδιωτικής αεροπορίας, διαρκώς αυξάνεται, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, καθώς αυξάνεται και ο αριθμός των ευκατάσταστων ιδιωτών και εταιρειών ανά το κόσμο, που επιλέγουν να δαπανήσουν μεγαλύτερα ποσά, προκειμένου να μετακινούνται ανα πάσα ώρα και στιγμή, με διακριτικότητα και άνεση.

Επομένως, για αυτούς τους τύπους αεροσκαφών, θα υπάρξει μία διαρκή ζήτηση για πιλότους με εκπαίδευση πάνω στους συγκεκριμένους τύπους. Στην Ωmega Aviation Academy, εστιάσαμε στους βασικότερους τύπους που βρίσκονται σε ευρεία χρήση στο τομέα της ιδιωτικής αεροπορίας. Τα LEARJET 35/36, τα CESSNA 550/560 και στα ελικόπτερα, την οικογένεια A109 της Agusta.

Ελπίζουμε, να γνωριστούμε και να συνεργαστούμε

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα πιστοποιημένα θεωρητικά και πρακτικά προγράμματα πιστοποίησης μας, θα είναι το κλειδί της συνεργασίας μας, με κάθε νέο, υποψήφιο πιλότο. See you in the skies. Γιατί και στην αεροπορική εκπαίδευση, η γνώση γράφεται με Ωμέγα!