International Week στο Άμστερνταμ

Στελέχοι της Ωmega Aviation Academy παρακολούθησαν τον εορτασμό της International Week of the World (WoW), που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα διεθνή κολέγια, που συνεργάζεται στον τομέα της αεροπορίας, το MBO College Airport στην Ολλανδία, από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022. Το MBO College Airport είναι το κορυφαίο επαγγελματικό Κολέγιο Αεροπορίας στην Ολλανδία.

Η εβδομάδα WoW δημιουργήθηκε για να αναπτύξει τον διεθνή προσανατολισμό των μαθητών, καθώς και για να αυξήσει τις διαπολιτισμικές τους ικανότητες, παρέχοντάς τους γνώσεις, στάσεις και δεξιότητες που τους επιτρέπουν να αλληλεπιδρούν επιτυχώς με άτομα διαφορετικών γλωσσικών και πολιτιστικών υπόβαθρων.

«Η εβδομάδα ήταν καταπληκτική!» λέει η Ιωάννα Σιοτρόπου, International Office της Ωmega. «Το εναρκτήριο σόου υπό την ηγεσία ενός συγκροτήματος χάλκινων πνευστών της Νότιας Αμερικής, ήταν θεαματικό και δεν είχα δει ποτέ συγκεντρωμένη τόσο μεγάλη προσφορά πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε ένα μέρος».

Το πρόγραμμα πρόσφερε στους μαθητές μια πληθώρα πληροφοριών, εργαστηρίων και παρουσιάσεων από προσκεκλημένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε άλλα επαγγελματικά κολέγια μέσα και γύρω από το Άμστερνταμ.